Méér dan een evenementen bureau!

Vergaderen

Leuk vergaderen met Noord Holland Events
U kent het vast wel, u woont een lange vergadering bij in een kille zakelijke ruimte. En hoewel het vereist is, kunt u uw concentratie niet bewaren. Zo gaat vergaderen nu eenmaal. Volgens Noord Holland Events kan dit anders én een stuk leuker.

Om te beginnen is het een idee om eens uit te wijken naar een externe locatie. Wij regelen voor u exclusieve locaties in Noord Holland. Zij variëren van zeer modern & luxe tot authentiek  ingerichte stijlkamers uit de 17e eeuw. De toegevoegde waarde die u dit heeft voor gasten van buiten uw bedrijf is enorm. (Voor hen haalt u tenslotte alles uit de kast!)

De pauze goed besteed.
Na een aantal uur aandachtig luisteren, dwalen uw gedachten langzaam af. Wat is er fijner dan de locatie te verlaten en in de buitenlucht even met iets geheel anders bezig zijn? Wat dacht u van een wandeling of leuke workshop tussendoor? Zo’n pauze geeft u extra energie om zo de volgende vergadersessie weer fris in te gaan. Op basis van uw wensen maken wij een voorstel waarin wij een aantal mogelijkheden belichten.

Op zoek naar leuke vergaderideeën?
Klik op onderstaande link.

KLIK HIER VOOR vergaderlocatiesKLIK HIER VOOR hotels

Vergadering (stoelen)
  • Vergadering (stoelen)
  • Vergadering 2
  • W vergadering
  • X vergadering