Méér dan een evenementen bureau!

Referenties

Mourik International B.V., 23 januari 2012

Éens per jaar komen onze Business Unit Managers vanuit de hele wereld naar Nederland voor de jaarlijkse International Management Meeting.

Het doel van deze bijeenkomst is, buiten het bespreken van de doelstellingen voor het komend jaar en andere zakelijke aangelegenheden, ook de teamspirit te vergroten. Daarom kiezen wij voor een gezamenlijke activiteit in de avonduren.

Dit jaar wilde wij graag Amsterdam laten zien en dat kan natuurlijk het beste op een rondvaartboot.Zodoende kwamen wij bij NH Events terecht. Zij hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd door de rondvaart met het diner te combineren. Al onze medewerkers hebben genoten.

Wij gaan NH Events zeker in gedachte houden voor eventuele komende activiteiten.

Namens het secretariaat van Mourik International.
Floor van Dijk/ Margo Luhrman.
 


Rabobank Nederland 19 december 2011

Ons doel als MT is om 1 keer per jaar met elkaar te sparren en brainstormen op een leuke en originele plek buiten de bank. Zo zijn wij via google bij NH events terecht gekomen. Daar werd onze reserveringsaanvraag goed en adequaat behandeld. Onze behoefte zakelijk en informeel werd in 1 leuk dagprogramma samengevat door NH events.

Zo hebben wij de ochtend vergaderd in een 17e eeuws Pand aan het Rokin. Op die locatie sloten wij het zakelijke gedeelte van de dag af met een lunch om vervolgens bij -15 plaats te nemen in de ICE Bar. Daar hebben wij als gezelschap een workshop cocktails maken gevolgd. Deze alcoholische versnaperingen zijn een goede voorbereiding geweest op de 4D experience die wij mochten beleven in -15! Erg leuk!

Vervolgens stond er een gids op ons te wachten om ons naar de Jordaan te leiden. Zij heeft in ons in een tocht van ongeveer 1,5 uur allerlei leuke feiten over Amsterdam en de Jordaan verteld.

Na 1,5 uur lopen was het ook echt wel tijd voor een lekker diner. Dit diner hebben wij genoten bij Restaurant Werck. Dit diner was prima verzorgd!


Met vriendelijke groet,

Tjeerd Stoelinga
Rabobank Nederland
Teamleider Assistenten Beleggingsadvies
Private BankingDiamond V Technical Sales Meeting 1 & 2 december 2011

Diamond V is een Amerikaans bedrijf en produceert sinds 1943 veevoeringrediënten voor de agrarische sector. Zo één keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst voor onze Europese distributeurs om alle neuzen weer dezelfde richting op te krijgen en vaak belanden wij dan op een locatie op Schiphol of in Amsterdam.

Voor de Diamond V Technical Sales Meeting van dit jaar wilden wij graag iets anders. Onze zoekactie naar een combinatie van een unieke locatie met een blijvende goede bereikbaarheid maakte dat wij al snel uitkwamen bij inntel hotels in Zaandam. Toen bleek dat inntel hotels geen beschikbaarheid had voor onze bijeenkomst en wij alleen de mogelijkheid hadden om daar te verblijven, kwam Noord-Holland Events om de hoek. Samen met de mensen van NH Events stelden wij een programma op in het hart van de Zaanstreek. De Diamond V Technical Sales Meeting 2011 die op donderdag 1 en vrijdag 2 december 2011 plaatsvond, werd gehouden in een werkelijk schitterende vergaderruimte in het Zaans Museum. Om onze bijeenkomst op beide dagen te onderbreken, organiseerde NH Events een heerlijke lunch in combinatie met een tour over de Zaanse Schans en in de bovenkruiende houtzaagmolen Het Jonge Schaap.

Iedereen kijkt met veel plezier terug op de Diamond V Technical Sales Meeting 2011. Dankzij NH Events hadden wij de mogelijkheid om iets bijzonders te bieden. Ondanks dat juist op het moment van de tour over de Zaanse Schans de regen met bakken uit de hemel viel, verliep alles vlekkeloos en konden wij ons geen toepasselijker locatie wensen dan onze Europese distributeurs in aanraking te laten komen met de Zaanstreek als the place to be op de Europese route van het industrieel erfgoed.

Rinskje Krist Project Manager, Diamond V Europe.

 

Personeelsfeest Nexct 26 November 2011

"Wij hebben recent ons personeelsfeest georganiseerd, via NH Events in de Buiksloterkerk. Voldoende twijfel gehad. Is de locatie wel goed aan gepast voor onze groep, is er voldoende en vooral vriendelijk personeel, etc. Te meer omdat we alles hadden uitbesteed, van aankleding en verlichting tot eten en muziek. Het was uiteindelijk een geslaagde avond, waar NH Events een belangrijke rol in heeft gespeeld. Puur door buiten wat standaard verwacht wordt toegevoegde waarde te hebben in meedenken, flexibiliteit en klantgerichtheid.”

Patricia Bleeker, NEXCT Group B.V.

 

Personeelsuitje Texel 22 oktober 2011 

 Op zaterdag 22 oktober 2011 heeft Noord Holland Events een dag vullend personeelsuitje verzorgt voor een middelgroot industrieel bedrijf.

Deze dag stond volledig in het teken van het eiland Texel met al haar mogelijkheden. De medewerkers van het betreffende bedrijf werden keurig opgepikt bij het bedrijf door een touringcar en vervolgens naar de haven van Den Helder gebracht om met de TESO boot de overtocht te maken.

Op Texel werd er meegevaren in een garnalenboot, geluncht in de haven van Oudeschild en een golfclinic gevolgd in De Cocksdorp. Tussen de activiteiten door werden de medewerkers van een uniek vervoersmiddel voorzien om op de plaatsen van bestemming te komen… Een Solex!

Uiteindelijk werd de avond besloten in Oosterend met kookworkshop door een rasechte Italiaanse (tv)kok. Uiteraard zorgde Noord Holland Events ook voor de vaart en het vervoer terug naar de vaste wal!

 

Relatie evenement EVS

Op maandag 12 september 2011 heeft Noord Holland Events het relatie evenement verzorgt van EVS Broadcast Equipment B.V. (de leider in professionele digitale videotoepassingen voor live, near-live en Studio TV-producties).

Deze speciale avond voor de relaties van EVS begon met het ophalen van de 200 genodigden bij de RAI te Amsterdam met rondvaartboten. De internationale gasten kregen op deze manier direct een rondleiding door Amsterdam en na ongeveer 30 minuten werd er aangemeerd bij de "Supperclub Cruise”.

Op deze trendy boot waren de diverse ruimtes modern en sfeervol ingericht en was zowel een DJ aanwezig als een hippe loungearea waar de gasten rustig konden praten. Gedurende de avond werden er drankjes en fingerfood geserveerd en omstreeks 23.00 uur was de boot weer bij het Centraal Station!

Uiteraard zorgde Noord Holland Events ook voor transfers terug naar het hotel en zo was het een waardevolle avond waarbij EVS op ontspannen manier in contact is gekomen met haar klanten.

Opening eerste Spacetrade Center "Spherium"  ter wereld en internationale gala in Lelystad

 

 

8 april 2011

Noord Holland Events heeft op vrijdag 8 april 2011 de opening van het hoofdkantoor van de ISTA het "Spherium” in Den Haag en aansluitend het International Space Transport Gala in het Aviodrome in Lelystad verzorgd. De ISTA is de internationale brancheorganisatie voor de commerciële lucht- en ruimtevaartindustrie.

Noord Holland Events verzorgde de feestelijke opening van het eerste Spacetrade Center ter wereld in Den Haag. Het "Spherium” is Europa’s jongste hotspot voor commerciële ruimtevaart en innovatie.

Op de mogelijk, toekomstige thuisbasis van de commerciële ruimtevaart (Luchthaven Lelystad) vond aansluitend het zeer geslaagde galadiner plaats. Hierna konden de circa 100 gasten plaatsnemen aan de prachtige, moderne, witte opgedekte tafels. Dit interieur, dat tevens door Noord-Holland Events verzorgd werd, sloot naadloos aan bij het thema Space. In alle rust konden de gasten genieten van een heerlijk driegangen diner. Tijdens de avond vond er een spetterend optreden plaats van Laura Fygi, de Marinierskapel van de Koninklijke Marine en werd er Space fashion gepresenteerd door verschillende modellen.

Voor de opening van ons ISTA kantoor en het galadiner na afloop bleek Noord-Holland Events de juiste partner te zijn. NH Events is in staat geweest om beide evenementen op een uitstekende wijze te verzorgen. Onze internationale gasten waren onder de indruk van de sfeer en de locaties. Heel space en modern en toch sfeervol en intiem. Zelf was ik in de aanloop naar het evenement ook erg blij met het flexibele  karakter van NH Events. Het evenement was zo populair dat er veel last minute wijzigingen kwamen in de gastenlijst. En dat moet je wel op je evenementenbureau kunnen rekenen. 

Ronald Heister
Voorzitter, International Space Transport Association

Relatiedag 11 december 2010
Op 11 december vond de jaarlijkse relatiedag van de NH Catering & Evenementen groep plaats.

Vanaf een centraal punt reden wij per touringcar naar het Kuinderbos. Daar stond een geheel verzorgde lunch voor onze gasten klaar. De sfeer was tijdens deze middag los en gezellig, en de gasten gingen naar huis met een prachtige kerstboom die zij zelf hadden omgehakt. De andere dag werden de kerstbomen bij onze relatie thuisbezorgt, zodat zij er zelf niet mee hoeft te slepen !

Kortom het was een super gezellige middag!

Reacties kerstboomzagen:

Goedemorgen allemaal!

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor het leuke event zaterdag!Wij hebben ons heel goed vermaakt en hebben een mooie boom thuis staan.Dank jullie wel voor de goede organisatie en goede verzorging!

Groetjes,Miriam Heijne (ook namens Annemieke), Het Scheepvaartmuseum

Goedemorgen!

Nog bedankt voor de leuke dag afgelopen zaterdag! We hebben ervan
genoten! Het was super geregeld allemaal!

Met vriendelijke groet,

Abby Vonkeman - Mak Aandrijvingen B.V., Lelystad

Goedemorgen,

Nogmaals hartelijk dank voor de gezellige dag zaterdag en de mooie kerstbomen die wij netje thuisbezorgd kregen. Uiteraard ook namens Margriet.

Met vriendelijke groet,

PontMeyer N.V. Paula van Egmond

Hoi NH-team,

Daar is ie dan... Onze kerstboom 2010. Afgelopen zondag meteen opgetuigd en
nagenoten! Hartelijke groetjes,

Carolin en Otto, Afvalzorg

Beste allemaal,

Hartelijk dank voor de super gezellige en uitstekend verzorgde dag. Wij vonden het echt erg leuk!!!! En wij hebben van alles genoten. Nogmaals bedankt en tot gauw!

Isabella, Leo en Elisa Vrij

Sail Amsterdam 2010
Donderdag 19 augustus
De eerste boten zijn door de sluizen van IJmuiden. Voor de trouwe volgers met veel bekende namen. Zo is de Italiaanse Amerigo Vespucci weer van de partij. Dit paradepaardje van de Italiaanse Marine is altijd trouw aanwezig op SAIL. Indrukwekkend is het boegbeeld, een beeld van Amerigo Vespucci, de beroemde Italiaanse ontdekkingsreiziger. Dit prachtige schip is bijna door de sluis. Op weg dus!

Maandag 23 augustus
SAIL 2010 is ten einde. Vandaag varen de schepen, helaas in soms hevige regenbuien, weer richting Noordzee. Voor de slepers van de havendienst, de loodsen en de kustwacht is het een drukke dag. Weliswaar varen de schepen niet in konvooi naar IJmuiden, maar behalve de tall ships moeten nog veel meer boten en bootjes weer naar huis.

Van donderdag 19 augustus 2010 t/m maandag 23 augustus heeft Noord Holland Catering & Evenementen groep tijdens dit geweldige evenement voor onderstaande bedrijven een mooie, onvergetelijke ochtend, middag en avond mogen verzorgen op of aan het water:

Scheepvaart museum
Ernst & Young
Boat Bookers
ING
DR Projects
Pont Meyer
Holland zeilcharters
Blue Boat Company
Relatie vaart met aan boord: Noord Holland Events , Delta travel , Valkering Incoming , Pino Productions , Blue Boat Company, Amsterdam Canal Cruises, ITB Travel , Kuoni Travel, Amstour, DCI Travel.

Koninklijke Nederlandse Motorboot Club, 17 t/m 20 juni 2010

Beste Henk en team,

Mede namens het bestuur van de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club wil ik je hartelijk bedanken voor de geweldige inzet van jou en je medewerkers tijdens ons evenement Pavillon D’Or 2010 in Den Helder gehouden 17 t/m 20 juni 2010. Van onze driehonderd gasten hebben wij alleen maar lovende reacties gekregen, niet alleen v.w.b. de hoge kwaliteit die jullie op de tafels gezet hebben maar ook de professionele aanpak (organisatie) van dit evenement. Het was verfrissend met jullie te mogen samenwerken en zoals reeds gezegd, jullie hebben alles wat tijdens de voorbereidende besprekingen is afgesproken meer dan waar gemaakt en daarmee de cruciale bijdrage geleverd die dit evenement tot een groot succes gemaakt heeft. Chapeau!

Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club, Commissie Pavillon D’Or 2010

John Waleveld, commissievoorzitter

GE, jaarlijks congresdiner 4 maart 2010
Op 4 maart 2010 hebben wij de gehele dag voor 300 personen mogen verzorging;
Gasten ophalen met bussen uit Noordwijk. In de bussen kaasmeisjes en gidsen, die op een ludieke wijze de drankjes en informatie verzorgde. Diner met entertainment in de Zuiverringshal van de Westergasfabriek te Amsterdam.

Landbouwtentoonstelling Opmeer
Opmeer 100ste keer , 30 juli t/m 3 augustus 2009

Bedankt !!

Geweldig en fantastisch georganiseerde en gepresenteerde catering
gedurende 4 dagen tijdens het jubileum van de 100ste keer
Landbouwtentoonstelling Opmeer.

Henk Jonkman en zijn medewerkers in combinatie met uitstekende presentatie van
een professionel organisatie, prima verzorgde hapjes en drankjes gaven extra glans aan de diverse
activiteiten en VIP bijeenkomsten. Dit bedrijf is met recht een parel
binnen de evenementen en catering wereld.

Veel dank..........!!

Wim Hermans (Coördinator) en Theo Slijkerman (Secretaris/Penningmeester)

Stichting Jubileum 100 keer Opmeer

Terugblikken met gelukzalig gevoel

Het evenemententerrein De Weijver ligt er alweer verlaten bij. Alsof er geen duizenden bezoekers zijn geweest. Alsof Anky van Grunsven geen demonstratie heeft gegeven. Alsof de top van het Noord-Hollandse vee nooit is geshowd. Kortom, alsof de honderdste editie van de Landbouwtentoonstelling er nooit is geweest.

Maar die honderdste tentoonstelling is er wel degelijk geweest. En hoe, ook al is het evenement alweer geschiedenis. Deze aflevering wordt in goud bijgeschreven. ,,Het was fantastisch'', blikt burgemeester Gert Jan Nijpels terug. Hij zegt moe maar voldoen te zijn. ,,Zo'n terrein dat in een razend tempo weer wordt ontruimd heeft ook iets melancholisch. Vooral omdat iedereen afgelopen maandag een topdag heeft beleefd. Duizenden bezoekers en geen wanklank. Dat is al iets geweldigs. En een evenement dat klonk als een klok.''

Bron: Noord Hollands Dagblad

De landbouwtentoonstelling Opmeer behoort tot één van de grootste van Nederland met in record aantal bezoekers van 12000 tot 16000 personen. De gehele dag zijn er tal van activiteiten, waaronder dier keuringen en het befaamde Concours Hippique.

Noord Holland Catering verzorgd vanaf 2006 de gehele catering voor dit geweldige evenement; hoofdtent van 800 M2 met optreden van diverse artiesten, snackwagens, ijsstands, viswagen, suikerspin, beenham, diverse tappunten verspreidt over het terrein, verzorging van de 400 VIPS in de speciale daarvoor gebouwde tent en verzorging van alle medewerkers van het evenement en het slot diner van de 300 VIPS 

2009 werd de 100ste keer gevierd, Noord Holland Catering in combinatie met Noord Holland Events hebben dit gehele weekend mogen organiseren van het begin tot het eind. Het feestweekend werd begonnen met een geweldig feest voor alle medewerkers van de Landbouwtentoonstelling, met als opening voor alle inwoners van de gemeente opmeer een grandioos vuurwerk.

Zaterdag 1 augustus vanaf 08.00 uur op het evenemententerrein
Voetbalclinic gegeven door topvoetballers,
Koninklijke Marine Roadshow met o.a. spectaculaire klimtoren en
sensationele Helikopterdemonstratie,
Ballonnenwedstrijd, Minikermis, Springkussens en gratis entree in het zwembad

In Sporthal de Weijver vanaf 20.00 uur optredens van:
Marlies
Nick & Simon
Mini concert met live band van de 3 J’s
VJ Rob met licht, beeld en geluidshow

In Voetbalkantine de Grashoppers voor de liefhebbers van lichte Jazz, Easy Listening en Latin
Jazz combo Ingrid Kruyssen

In de feesttent diverse optredens met oa Marc Fokko

Zondag 2 augustus 50+ programma

Lunch met 1500 personen
Gehele dag activiteiten met medewerking van het
Russische Staatscircus

Maandag 3 augustus
Gehele dag de 100ste Landbouwtentoonstelling Opmeer.

 

 

Referenties 1
  • Referenties 1
  • Referenties 2
  • Referenties 3
  • Referenties 4