Méér dan een evenementen bureau!

Links

Provincie Catering
Provincie Catering is de overkoepelende organisatie van cateringbedrijven, waarvan onder andere Noord-Holland Catering, Friesland Catering en Flevoland Catering, onderdeel zijn. In de verschillende provincies van Nederland verzorgt Provincie catering uw evenement tot in de puntjes. Dit moderne cateringbedrijf heeft door de jaren een ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van recepties, diners, bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten.

KLIK HIER VOOR provincie catering


VVV
Er op uit? Kijk eens op de website van de VVV! Hier vindt u alles over vakanties, vrije tijd, uitgaan, wandelen, fietsen, cultuur, weekend- en stedentrips en natuurlijk alle evenementen in de regio's in Noord-Holland.

KLIK HIER VOOR vvv amsterdam

KLIK HIER VOOR vvv alkmaar tot ijsselmeer

KLIK HIER VOOR vvv kop van noord-hollandDe Beeldbank
De Beeldbank van Noord-Holland is een initiatief van de archieven en historische verenigingen van Noord-Holland, die prachtig historisch beeldmateriaal over Noord-Holland beheren zoals oude foto's, prentbriefkaarten, tekeningen, prenten en kaarten van plaatsen en gebeurtenissen in Noord-Holland.

KLIK HIER VOOR beeldbank noord-holland

Cultureel Erfgoed Noord-Holland
Cultureel Erfgoed Noord-Holland ontwikkelt producten, diensten en projecten die de zichtbaarheid en toegankelijkheid van het erfgoed en cultuurlandschap in Noord-Holland vergroten.

KLIK HIER VOOR cultureel erfgoed in nh


Provincie Noord-Holland
De provincie Noord-Holland heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, vrije tijd, natuur, landschap en recreatie. U vindt hier alles over de provincie en haar mogelijkheden!

KLIK HIER VOOR provincie noord holland


Blue Boat Company
De mooiste rondvaart in Amsterdam maakt u met Blue Boat Company!  Voor een heerlijke dinner cruise, huwelijksvoltrekking of zakelijk receptie.

KLIK HIER VOOR blue boat company


Het Zaans Museum
Het Zaans Museum presenteert het culturele verleden van de Zaanstreek en de bron van haar welvaart: de industrie.

KLIK HIER VOOR het zaans museum 

Links
  • Links
  • Links 2
  • Links 3
  • Links 4