Méér dan een evenementen bureau!

Champagneworkshop AMSTERDAM

 Wat dacht u van een bruisende, leuke, gezellige maar toch ook chique champagne proeverij met uw collega‚Äôs, vrienden of kennissen. U ontdekt alles over champagne: Wat is dat drankje met die bubbels nou eigenlijk? Hoe word het gemaakt? Hoe proef je champagne? Waar komt het vandaan? En natuurlijk de grote vraag: Wat is nou eigenlijk de lekkerste champagne? Tijdens de proeverij, die begeleidt wordt door een echte champagne-connaisseur, zult u ontdekken welke champagne nou eigenlijk uw favoriet is.

Aanbod champagneworkshops
Houdt u van de drukte van een stad? Dan kunt u kiezen voor een champagneproeverij in een oude wijnkelder met 18-eeuwse gewelven waarbij heerlijke culinaire lekkernijen worden geserveerd. Of houdt u meer van het water en is een champagneproeverij over de Amsterdamse grachten wellicht iets voor u? Deze proeverij, aan boord van een luxe rondvaartboot, brengt u al varend door de grachten waardoor u ondertussen kunt genieten van de heerlijke bubbels aan boord. Kortom: met Noord Holland Events zijn de mogelijkheden voor uw champagneproeverij oneindig!

Locaties
Noord Holland Events organiseert uw champagneproeverij in de steden van Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar een champagneproeverij in Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen of Hoorn,  op verschillende locaties verzorgt Noord Holland Events uw champagneproeverij. Heeft u zelf een locatie in gedachten of wilt u liever een champagneproeverij binnen uw eigen bedrijf, in een weiland of bij u thuis, dan is dat ook mogelijk bij Noord Holland Events!

Champagneworkshop reserveren
Zin in een leuke en gezellige champagneworkshop? Laat uw wensen horen door contact met ons op te nemen!

KLIK HIER VOOR shake & taste workshopKLIK HIER VOOR de kook workshop

KLIK HIER VOOR locatiesKLIK HIER VOOR bedrijfsuitjes
Champagne1
  • Champagne1
  • Champagne2
  • Champagne3
  • Champagne4