Méér dan een evenementen bureau!

Bedrijfsuitje

Noord Holland Events organiseert bedrijfsuitjes die LEUK zijn
De meeste bedrijven organiseren elk jaar een bedrijfsuitje voor het personeel. Dit veelal verplichte uitje zorgt vaak voor onrust binnen een bedrijf. Op de personeelsvereniging is kritiek: het personeel moet de vrije zaterdag "opofferen” en het uitje valt elk jaar weer tegen.

Herkent u dit? Maak dan eens kennis met Noord Holland Events! Wij organiseren bedrijfsuitjes die LEUK zijn! In de verschillende steden van Noord Holland is Noord Holland Events in staat om een bedrijfsuitje voor u te organiseren die uw personeel gaat verrassen. Met een bedrijfsuitje van Noord Holland Events bent u ervan verzekerd dat het met de culinaire invulling altijd goed zit. Lekker eten en drinken is essentieel voor een geslaagde dag en dit is dan ook de rode draad van Noord Holland Events.

Wij organiseren uw bedrijfsuitje in Noord-Holland en desgewenst ook door heel Nederland. U vertelt de wensen van uw personeel, wij regelen het uitje. Wilt u een bedrijfsuitje in Hoorn of Enkhuizen, een bedrijfsuitje in Alkmaar, een bedrijfsuitje in Den Helder, een bedrijfsuitje in Haarlem of een bedrijfsuitje in Amsterdam? Noord Holland Events staat voor u klaar en denkt met u mee!

Welke bedrijfsuitjes organiseren wij?
• Unieke dagjes uit, door ons of u zelf in te vullen
• Workshops (waarin teambuilding centraal staat)
• Activiteiten
• Themafeesten

Klik hieronder op één van de links om alvast een idee te krijgen van mogelijke bedrijfsuitjes die Noord Holland Events voor u organiseert!
Wilt u een bedrijfsuitje op maat? Neem contact met ons en vertel ons uw wensen.

KLIK HIER VOOR bedrijfsuitjes alkmaar

KLIK HIER VOOR bedrijfsuitjes amsterdam

KLIK HIER VOOR bedrijfsuitje   den helder

KLIK HIER VOOR bedrijfsuitje   hoorn enkhuizen

 kLIK HIER VOOR bedrijfsuitje   Broek in waterland

KLIK HIER VOOR vervoer

KLIK HIER VOOR hotels

KLIK HIER VOOR themafeesten

Bedrijfsuitje 1
  • Bedrijfsuitje 1
  • Bedrijfsuitje 2
  • Bedrijfsuitje 3
  • Bedrijfsuitje 4